zondag 12 maart 2017

Supergoofdag in Lunteren

Gisteren stond de wekker vroeg (6 uur!) en stond er iets leuks op het programma. Samen met mijn moeder, Nel en Carmen (twee leden van haar Bee) zaten we om 8 uur in de auto om naar Lunteren te rijden. Daar had Ingrid (Supergoof) een dag georganiseerd om gezellig met elkaar te quilten. Iedereen had er veel zin in en zo waren we om 9.30 uur al in Lunteren. Een half uurtje te vroeg, maar mama kwam haar andere quiltvriendin ook nog tegen, dus was er nog even tijd om bij te kletsen (wat overigens de rest van de dag nog duurde ;p ).
Om 10 uur mochten we de zaal in en kozen we een plekje uit aan een tafel. Gezellig samen met Bernadette, Petra en Milou. Dames, we hebben lekker gepraat en vonden het gezellig!
In de zaal was ook een winkeltje aanwezig, waar ze leuke stofjes verkochten en hele leuke blikjes. Ook ik ben voor de bijl gegaan met een blik van Emma Bridgewater. Ik kon hem niet laten liggen.Mama en ik hadden beide Miss Emily meegenomen om aan te werken. Het tempo lag er bij mij niet erg in. Uiteindelijk heb ik maar één blokje genaaid. Mama was wat sneller, zij had er twee.Na een heerlijke lunch (soep en lekkere belegde broodjes) gingen we 's middags verder met het naaien en was er ook nog een verloting. Mama en ik hebben niets gewonnen, maar Nel en Carmen beide wel. Carmen lekkere chocolade en Nel een lief blikje van Emma Bridgewater.

Na de verloting was er nog een show&tell. Wat waren er mooie quilts gemaakt. Ik heb overal foto's van genomen, maar bij thuiskomst allemaal bewogen. Dus laat ik ze hier niet zien.
Het was een leuke dag met veel inspiratie en leuke gesprekken. Misschien tot een volgende keer.

Groetjes Vera

3 opmerkingen:

 1. Het was een hele leuke dag en ik vond het heerlijk om met mam bij te kletsen. Maar met jou vond ik het ook heel gezellig! Liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo fijn dat jullie het gezellig vonden!!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Das war bestimmt ein schönes Treffen! Das Blöckchen ist schön geworden. Und Ingrids Quilts sind immer wieder schön anzuschauen.
  Liebe Grüße
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen