dinsdag 11 april 2017

Hard werken


We zijn met elkaar ontzettend hard aan het werk om van ons klaslokaal een heel gezellig Quiltlokaal te maken met mooie stoffen. Een plek te creëren waar je je thuis voelt en waar je inspiratie kunt opdoen. 

Afgelopen weekend zijn we daar druk mee bezig geweest en het begint er echt al op te lijken.
En dan zegt mijn lieve en behulpzame man zondagochtend:" ik vind het leuk en gezellig, maar hier thuis hebben we quilts op bed en aan de muur, maar daar heb je nog heel weinig".  Ik heb van een hele lieve collega een quilt te logeren gekregen en verder is het inderdaad qua quilts nog een beetje kaal. Dus ja daar heeft hij helemaal gelijk in. Alleen om nu alles van thuis naar het atelier te verhuizen, dan wordt het hier weer zo ongezellig, dus dan maar in de kasten gaan snuffelen wat ik kan gebruiken. 

Nu heb ik afgelopen jaar van een lieve quiltster een aantal blokken overgenomen (ik weet helaas je naam niet meer, maar als je jezelf hier herkent, laat het dan even weten) en die lagen nog in de kast. En zondag was het zulk mooi weer, dus in de tuin met deze blokken aan de slag.

De blokken worden aan elkaar gezet en dan hup, weer een UFO wat een Affo wordt en die straks een mooi plekje aan de muur krijgt

Vanmorgen tijdens de Bee heb ik er hard aangewerkt en inmiddels is de top bijna klaar. Want ja we willen natuurlijk iedereen kennis laten maken met ons Quiltlokaal en dus gaan we donderdag-, vrijdag en zaterdagmiddag proefdraaien en wel van half 2 tot half 5.  Dus heb je zin wees dan welkom op de Molenkrite 169 in Sneek.

Groetjes, ook van VeraRita


6 opmerkingen:

 1. Spannend! Ik weet nog niet of het lukt maar als ik kan kom ik zéker even langs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kom, hoor, zaterdagmiddag! Liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heee Rita......ik kom eraan hoor!
  Jippieeee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie huizen-quilt, zal vast gezellig worden!
  Succes met proefdraaien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na het vele werk wens ik jullie een geweldige opening van het nieuwe Quiltlokaal! Met de quilts voor aan de muur gaat het vast ook helemaal goed komen, want je huizenquilt wordt erg mooi!
  Groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liebe Rita,
  die Schulhausblöcke sehen sehr schön aus. Das wird ein toller Quilt.
  Viel Spaß bei der Eröffnung eures Quiltshops. Diese Woche kann ich leider nicht. Aber ich werde euch irgendwann einmal besuchen. Die Adresse kenne ich doch, oder? Hatten wir uns dort nicht mit Ingrid zum Workshop "Ramen Lappen" getroffen?
  Liebe Grüße - auch an Vera -
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen