zondag 21 mei 2017

Een rustige zondag

Vandaag zijn Vera en ik alleen thuis met de honden en willen vandaag lekker bezig zijn met onze hobby. Dus vanmorgen werd de eetkamertafel omgetoverd tot werktafel. Voor Vera houdt dat in dat ook haar laptop op tafel staat zodat ze ondertussen ook nog een filmpje kan kijken.


Waar zijn we zoal mee bezig. Vera is met het afmaken van haar top van de Dancing Dollies, zij geeft hier een heel eigen swing aan en is er al een poosje mee bezig maar wil nu in elk geval de top deze zomer klaar maken ( en dat gaat ook lukken, want ze is al heel ver)


Zelf ben ik bezig de huisjesquilt door te quilten, zodat die straks een mooi plekje in ons atelier Quiltlokaal krijgt, ook dit schiet al lekker op.


En wat staat hier dan nog meer om ons heen?


Een tas vol met quiltbenodigdheden en nog een verdwaalde ster uit de Miss Emily-quilt die ook al aardig opschiet, maar daarover een volgende keer keer.


Aan de kant van Vera haar bak met alle lapjes van de Dancing Dollies. Zo te zien nog heel veel over. 


Heerlijk zo'n zondag waar je weer heerlijk met je hobby bezig kunt zijn, maar dat gaan we de komende week ook doen. Vrijdag komt Fanny Eikelenboom in ons atelier een gezellige workshop geven en natuurlijk is het atelier vrijdag en zaterdagmiddag gezellig open. En zondag.... gaan we gezellig naar de opening van onze groothandel. Onze week kan alweer niet stuk. Maar nu.... gaan we weer even wat steekjes zetten. 

Gezellige zondag en ook groetjes van Vera.


2 opmerkingen:

 1. Heerlijkzo samen, geniet er lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das sieht gemütlich aus!
  Vera, der Dancing Dollies Quilt wird wunderschön!
  Rita, quiltest du ohne Rahmen?
  Liebe Grüße
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen