zaterdag 17 december 2016

Foep in Sneek

Vandaag was het dan zover en werd er ook in Friesland "gefoept". Ingrid was al vroeg in Sneek om ook hier het Foepvirus te verspreiden, al was dat al geland, want Grietje had voor Ingrid 2 schitterende bekers beschilderd met Foep en zijn vriendjes, zo mooi.

Ja Grietje is niet alleen heel goed met naald en draad en stofjes, ook het beschilderen met een heel klein penseeltje( kijk eens naar het hoedje van Foep) gaat haar ook heel goed af.

Ook Regina liet ons haar mooie "Ooievaarsnest" zien,  dat zij gemaakt heeft van Ingrid haar patroon 
Zo mooi  Super. 

Nadat iedereen de koffie of thee op had, begon Ingrid met haar programma en kreeg iedereen het zo fel begeerde patroon. En al gauw kwamen de stofjes uit de tassen en werd er hard gewerkt
We hadden vandaag een extra cursist, Ingrid had Margootje meegenomen, maar die had het veel te druk met het lekkere kluifje dat Brigitta voor haar had meegenomen, dus daar hadden we geen hond aan ;)))


Er werd hard gewerkt en aan het eind van de workshop waren er al hele mooie vogeltjes ( die ik helaas niet heb gefotografeerd ) 
Aan het eind van de middag heeft Ingrid de Foep patronen voor de deelnemers gesigneerd, wat alles nog persoonlijker maakte.

We hebben met elkaar een hele leuke en leerzame dag gehad. Bedankt Ingrid, voor dit mooie patroon en de leuke dag. 

In het nieuwe jaar komt Ingrid weer naar Sneek en dan met de workshop Broderie Perse ( datum volgt binnenkort.

Thuis stond er een verrassing voor mij op tafel. Onze dochter Nina had dit schitterende kerststuk gemaakt

Wat nu een schitterende plaats heeft gekregen op onze tafel.

Ook namens Vera wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en creatief 2017.

Groetjes,

Rita

7 opmerkingen:

 1. Super gezellige dag dus weer!!! ;)
  En wat een leuke Foepbekers!! En een mooi kerststuk: jouw dag kon niet meer stuk!
  liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze gaaf he de FOEP bekers, zo mooi gemaakt, Ingrid zal wel in haar nopjes zijn. Ik begreep dat het een inspirerende en gezellige dag was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een heerlijke dag, je hebt ons zo verwend! En Gootje en ik werden ook weer verwend door de 'Foepers', geweldig!
  En de Foep bekers van Grietje, ik was en ben er ontroerd van,....
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat het zo'n geslaagde dag was voor iedereen en wat een geweldig mooi geschilderde kopjes. Daar boft Ingrid maar mee. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er allemaal Super gezellig uit. Had de bekers laatst in het eggie mogen bewonderen. Heb met Open mond staan kijken zo mooi, zo fijntjes geschilderd. Snap dat Ingrid er ontroerd door was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja wat was het een super dag hè. Ik heb GENOTEN. Jij nog bedankt voor de goede verzorging.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dank je wel Rita, voor het organiseren van deze Foep-dag. En wat was het perfect verzorgd. Maar dat is jou wel toevertrouwd. En jij Ingrid...een dag met jou is altijd een feestje, je bent zo'n schat. De kennismaking met Margootje was super...zij zorgde geregeld voor een vrolijke noot.

  En de Foepquilt? Die was nog mooier dan we hadden kunnen dromen. Dat wordt heerlijk om aan te werken. Ik hoop dat heel veel quiltsters Foep gaan ontdekken. En maken!

  En de bekers heb ik met liefde voor Ingrid gemaakt. Dat gaat automatisch als je iemand graag mag.

  BeantwoordenVerwijderen